Bouwterrein vegen

Een schoon bouwterrein is een veilig bouwterrein

Wanneer u Zegwaard Veegservice inschakelt om uw bouwterrein schoon te houden, zorgt u direct ook voor een veilig bouwterrein voor uw medewerkers en klanten. Zegwaard werkt met geavanceerde en moderne veegmachines, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën. In combinatie met onze ervaren veegwagenchauffeurs kan Zegwaard Veegservice een oplossing bieden voor vrijwel ieder probleem op het gebied van veegwerkzaamheden.Inzet van een Zegwaard veegploeg

Het kan zijn dat uw bouwterrein moeilijk bereikbare gedeeltes heeft, waardoor het lastig is om het vuil met een machine weg te vegen. In dat geval kan Zegwaard Veegservice een veegploeg inschakelen die wordt ingezet naast de veegmachine. Om er zeker van te zijn dat dit nodig is, kan een van onze medewerkers kosteloos een locatiebezoek doen om een juiste inschatting te maken.Wilt u meer informatie over de veegoplossingen van Zegwaard Veegservice?

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent veegservice van bouwterreinen? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 015 - 262 61 61.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!