Droog en nat vegen

Bedrijfsterrein vegen

Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om bedrijfsterreinen optimaal schoon te vegen. Indien gewenst zetten wij ook onze veegploegen in om uw terrein schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfsterrein veegwerkzaamheden.Bedrijfshal vegen

Niet alleen verzorgt Zegwaard Veegservice voor een groot aantal klanten veegwerkzaamheden op buitenterreinen, Zegwaard beschikt ook over de juiste materialen om bedrijfshallen schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfshal veegwerkzaamheden.Parkeerterrein vegen

Ontvang uw klanten en relaties op een net terrein. Een parkeerterrein is ook wel het eerste visitekaartje van uw onderneming en daarom is een schoon parkeerterrein van groot belang. Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om parkeerterreinen perfect schoon te vegen en te reinigen.
Lees hier meer over parkeerterrein veegwerkzaamheden.Bouwterrein vegen

Wanneer u Zegwaard Veegservice inschakelt om uw bouwterrein schoon te houden, zorgt u direct ook voor een veilig bouwterrein voor uw medewerkers en klanten. Zegwaard werkt met geavanceerde en moderne veegmachines, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën.
Lees hier meer over bouwterrein veegwerkzaamheden.Petrochemische industrie

Zegwaard Veegservice is gespecialiseerd in industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken. De opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie. Daarnaast worden ook opdrachten uitgevoerd voor grotere aannemers en gemeenten.
Lees hier meer over onze werkzaamheden in de petrochemische industrie.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!