Petrochemische industrie

Zuigwagens voor de petrochemische industrie

Zegwaard Veegservice is gespecialiseerd in industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken. De opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie. Daarnaast worden ook opdrachten uitgevoerd voor grotere aannemers en gemeenten. Ons vakkundige personeel en het geavanceerde (veeg)materiaal in combinatie met onze flexibele service, zorgt ervoor dat Zegwaard Veegservice de geschikte partner is om mee samen te werken.Inzet van speciale zuigwagens

De zuigwagens van Zegwaard Veegservice werken efficiënt en zonder beschadiging van de in de bodem aanwezige kabels en leidingen, en zorgen daarnaast voor een minimale verkeers- en milieubelasting. Een zuigwagen is bij uitstek geschikt voor inzet in de (petro)chemische industrie, omdat het gebruik van de zuigauto veel minder risico op beschadiging oplevert.

Om de risico's tot een minimum te beperken, is de inzet van een zuigauto/zuigwagen/grondzuigwagen in de petrochemie de veiligste en efficiëntste methode. De materialen die de zuigmachines kunnen opzuigen, variëren van grond tot grote stenen van 10 kg en van water tot glas.

Het opgezogen materiaal wordt in een compartiment van de zuigauto opgeslagen, waardoor de werkplek vrij blijft van het uitgegraven materiaal. Voor de verdere afvoer van materiaal of vervuilde grond beschikken wij over de benodigde certificaten.Waarvoor kan een zuigwagen ingezet worden?

De zuigmachines kunnen voor allerlei zuig-, graaf- en blaaswerkzaamheden gebruikt worden en zijn geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Onze zuigwagens worden ingezet voor onderstaande werkzaamheden in de petrochemische industrie:
- Opsporen van kabels en leidingen
- Vervangen en uitbreiden van het kabelnetwerk
- Bodemsanering
- Leegpompen van silo's en puttenHeeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over de inzet van Zegwaard Veegservice in de (petro)chemische industrie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 015 - 262 61 61.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!