Turbine zuigen

Zegwaard turbine zuigwagens

Met de turbine zuigwagen van Zegwaard Zuigtechniek worden waterleidingen en gasleidingen snel en probleemloos blootgelegd. Turbine zuigen kan worden ingezet voor het opzuigen van grond, modder, zand, puin en stenen tot 10 kg. Deze materialen (en meer!) worden door een krachtige turbine probleemloos in de ruime voorraadbak gezogen.Inzet van de turbine zuigwagen

De turbine zuigwagen is bij riskant en moeilijk graafwerk de oplossing en kan ingezet worden om kabels, leidingen, wortels en meer probleemloos en schadevrij vrij te maken. Het traditionele handwerk is tegenwoordig kostbaar en door de ARBO-wetgeving vaak onuitvoerbaar en daarbij zorgen hydraulische graafmachines vaak voor grote risico's. De turbine zuigwagen is dan het beste alternatief.

De turbine zuigwagen kan worden ingezet voor talloze werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:
- Opzuigen van slik uit vijvers en sloten
- Gebladerte opzuigen
- Zandvervanging in speeltuinen en op sportvelden
- Openleggen van bouwputten
- Opsporen van kabels en leidingen
- Bodemsanering
- Leegpompen van silo's en putten
- Legen van ketels en silo's
- Opzuigen van grond, modder, stenen, zand en puin
- Opzuigen van verontreinigde grond
- Reinigen van afvoerputten
- Opzuigen van dakgrind
- Legen van vetputten / vetafscheiders
- Leegzuigen van kelders en kruipruimtesWilt u meer informatie over de inzet van de turbine zuigwagens van Zegwaard Zuigtechniek?

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent de inzet van turbine zuigwagens? Neem contact op met Zegwaard Veegservice via 015 - 262 61 61 of info@zegwaard.nl en maak een afspraak met één van onze vakkundige medewerkers.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!