Vacuüm zuigen

Vacuüm zuigen

Mocht u overwegen om vacuüm zuigwagens in te zetten, dan bent u bij Zegwaard aan het juiste adres. Het vacuüm zuigen van olieafscheiders en slibvangers en het zuigen van zand en puin heeft absoluut de toekomst. Wij krijgen wekelijks steeds meer aanvragen binnen om olieafscheiders en slibvangers te legen. Zand en puin zuigen doen we vooral in de petrochemische industrie. De vraag naar graafwerkzaamheden zal over een aantal jaar drastisch verminderen, omdat het arbeidsintensief werk is en er ontstaat vaak schade tijdens het graven.Vacuüm zuigwagens

Zegwaard Zuigtechniek heeft twee nieuwe Daf CF 85 vrachtwagens met Koks opbouw aangeschaft met een laadcapaciteit van 12m³ per vacuüm zuigwagen. Iedere vacuüm zuigwagen is voorzien van een aanhanger, zodat we niet voor verrassingen komen te staan voor wat betreft de laad capaciteit. Voor het werk in het centrum van steden hebben we een BE vacuüm zuigwagencombinatie die meer wendbaar is. Onze 2 vacuüm zuigwagen die we al hadden zullen ook nog steeds worden ingezet. Hierdoor wordt het voor onze planners een stuk eenvoudiger om verdelingen in het werk te maken wat resulteert in snellere acties richting onze klanten en een betere kwaliteit.
Onze planners werken met een geavanceerd track en tracé systeem, zodat wij en vooral u, nooit voor verrassingen komt te staan en altijd de juiste vacuüm zuigwagen op tijd bij het juiste adres staat.Inzet van de vacuüm zuigwagens

De vacuüm zuigwagen is bij riskant en moeilijk graafwerk de oplossing en kan ingezet worden om kabels, leidingen, wortels en meer probleemloos en schadevrij vrij te maken. Het traditionele handwerk is tegenwoordig kostbaar en door de ARBO-wetgeving vaak onuitvoerbaar en daarbij zorgen hydraulische graafmachines vaak voor grote risico's. De turbine zuigwagen is dan het beste alternatief. De vacuüm zuigwagen kan worden ingezet voor talloze werkzaamheden. Hierbij kunt u denk en aan:
- Opzuigen van slik uit vijvers en sloten
- Gebladerte opzuigen
- Zandvervanging in speeltuinen en op sportvelden
- Openleggen van bouwputten
- Opsporen van kabels en leidingen
- Bodemsanering
- Leegpompen van silo's en putten
- Legen van ketels en silo's
- Opzuigen van grond, modder, stenen, zand en puin
- Opzuigen van verontreinigde grond
- Reinigen van afvoerputten
- Opzuigen van dakgrind
- Legen van vetputten / vetafscheiders
- Leegzuigen van kelders en kruipruimtesWilt u meer informatie over de inzet van vacuüm zuigwagens van Zegwaard Zuigtechniek?

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent veegservice? Neem direct contact op met Zegwaard Veegservice via 015 - 262 61 61 of info@zegwaard.nl en maak een afspraak met één van onze vakkundige medewerkers.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!