Veegservice Den Haag

Zegwaard Veegservice: “Een totaaloplossing voor al uw veegwerkzaamheden!’’

Zoekt u een professionele en ervaren partner voor het vegen van uw bedrijfsterrein, bouwterrein, parkeerterrein of parkeergarage in Den Haag? Bent u op zoek naar een partner voor blaas en zuigtechniek of veegwerkzaamheden in de petrochemische industrie? Voor al deze zaken – en meer – kunt u terecht bij Zegwaard Veegservice.

Met een centraal meldpunt in Den Haag kan een van onze wagens in geval van calamiteiten snel bij u in de regio Den Haag ter plaatse zijn, zodat de 24 uursservice gegarandeerd wordt. “Maar juist het preventieve onderhoud op gebied van veegservice is aantrekkelijk voor onze klanten in de regio Den Haag. Het uitvoeren van preventief onderhoud is in bedrijfseconomisch opzicht veelal voordeliger dan wanneer u wacht op het ontstaan van problemen.”

Wat de opdracht ook is: Zegwaard Veegservice gaat niet weg voordat het probleem voor de volle honderd procent is opgelost. Naast veegservice, combineert Zegwaard haar diensten met Zegwaard Rioolontstopping, Zegwaard Vet- en olieafscheiders en Zegwaard Containerverhuur.

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent veegservice in de regio Den Haag? Neem direct contact op met Zegwaard Veegservice via 015 - 262 61 61 of info@zegwaard.nl of maak een afspraak met één van onze vakkundige medewerkers.

Zegwaard is een begrip in de hele regio Den Haag!Bedrijfsterrein vegen in Den Haag

Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om bedrijfsterreinen optimaal schoon te vegen in de regio Den Haag. Indien gewenst zetten wij ook onze veegploegen in om uw terrein schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfsterrein veegwerkzaamheden in Den Haag.Bedrijfshal vegen in Den Haag

Niet alleen verzorgt Zegwaard Veegservice voor een groot aantal klanten veegwerkzaamheden op buitenterreinen in Den Haag, Zegwaard beschikt ook over de juiste materialen om bedrijfshallen schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfshal veegwerkzaamheden in Den Haag.Parkeerterrein vegen in Den Haag

Ontvang uw klanten en relaties op een net terrein. Een parkeerterrein is ook wel het eerste visitekaartje van uw onderneming en daarom is een schoon parkeerterrein van groot belang. Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om parkeerterreinen in de regio Den Haag perfect schoon te vegen en te reinigen.
Lees hier meer over parkeerterrein veegwerkzaamheden in Den Haag.Bouwterrein vegen in Den Haag

Wanneer u Zegwaard Veegservice inschakelt om uw bouwterrein schoon te houden, zorgt u direct ook voor een veilig bouwterrein voor uw medewerkers en klanten. Zegwaard werkt met geavanceerde en moderne veegmachines, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën.
Lees hier meer over bouwterrein veegwerkzaamheden in Den Haag.Petrochemische industrie

Zegwaard Veegservice is gespecialiseerd in industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken. De opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie. Daarnaast worden ook opdrachten uitgevoerd voor grotere aannemers en gemeenten.
Lees hier meer over onze werkzaamheden in de petrochemische industrie.

Met iedere veegklus in Den Haag weten wij wel raad.VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!