Veegservice in Rotterdam

Zegwaard Veegservice: “Een totaaloplossing voor al uw veegwerkzaamheden!’’

Zoekt u een professionele en ervaren partner voor het vegen van uw bedrijfsterrein, bouwterrein, parkeerterrein of parkeergarage in Rotterdam? Bent u op zoek naar een partner voor blaas en zuigtechniek of veegwerkzaamheden in de petrochemische industrie? Voor al deze zaken – en meer – kunt u terecht bij Zegwaard Veegservice.

Met een centraal meldpunt in Rotterdam kan een van onze wagens in geval van calamiteiten snel bij u in de regio Rotterdam ter plaatse zijn, zodat de 24 uursservice gegarandeerd wordt. “Maar juist het preventieve onderhoud op gebied van veegservice is aantrekkelijk voor onze klanten in de regio Rotterdam. Het uitvoeren van preventief onderhoud is in bedrijfseconomisch opzicht veelal voordeliger dan wanneer u wacht op het ontstaan van problemen.”

Wat de opdracht ook is: Zegwaard Veegservice gaat niet weg voordat het probleem voor de volle honderd procent is opgelost. Naast veegservice, combineert Zegwaard haar diensten met Zegwaard Rioolontstopping, Zegwaard Vet- en olieafscheiders en Zegwaard Containerverhuur.

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent veegservice in de regio Rotterdam? Neem direct contact op met Zegwaard Veegservice via 015 - 262 61 61 of info@zegwaard.nl of maak een afspraak met één van onze vakkundige medewerkers.

Zegwaard is een begrip in de hele regio Rotterdam!Bedrijfsterrein vegen in Rotterdam

Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om bedrijfsterreinen optimaal schoon te vegen in de regio Rotterdam. Indien gewenst zetten wij ook onze veegploegen in om uw terrein schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfsterrein veegwerkzaamheden in Rotterdam.Bedrijfshal vegen in Rotterdam

Niet alleen verzorgt Zegwaard Veegservice voor een groot aantal klanten veegwerkzaamheden op buitenterreinen in Rotterdam, Zegwaard beschikt ook over de juiste materialen om bedrijfshallen schoon te houden.
Lees hier meer over bedrijfshal veegwerkzaamheden in Rotterdam.Parkeerterrein vegen in Rotterdam

Ontvang uw klanten en relaties op een net terrein. Een parkeerterrein is ook wel het eerste visitekaartje van uw onderneming en daarom is een schoon parkeerterrein van groot belang. Zegwaard Veegservice beschikt over professionele veegwagens en schrobzuigmachines om parkeerterreinen in de regio Rotterdam perfect schoon te vegen en te reinigen.
Lees hier meer over parkeerterrein veegwerkzaamheden in Rotterdam.Bouwterrein vegen in Rotterdam

Wanneer u Zegwaard Veegservice inschakelt om uw bouwterrein schoon te houden, zorgt u direct ook voor een veilig bouwterrein voor uw medewerkers en klanten. Zegwaard werkt met geavanceerde en moderne veegmachines, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën.
Lees hier meer over bouwterrein veegwerkzaamheden in Rotterdam.Petrochemische industrie

Zegwaard Veegservice is gespecialiseerd in industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken. De opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie. Daarnaast worden ook opdrachten uitgevoerd voor grotere aannemers en gemeenten.
Lees hier meer over onze werkzaamheden in de petrochemische industrie.

Met iedere veegklus in Rotterdam weten wij wel raad.VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!