Werken bij Zegwaard Veegservice

Personeel is het visitekaartje van een bedrijf. Bij Zegwaard Veegservice beseffen wij dat als geen ander. Hierdoor geven wij, in vergelijking met andere bedrijven, onze medewerkers nét even wat extra. Op deze manier houden wij niet alleen onze medewerkers maar óók onze klanten blij!

Word onderdeel van ons team

Werken in ons team is in alle opzichten een ervaring. Niet alleen wordt iedereen opgeleid tot specialist en zijn er meerdere doorgroeimogelijkheden, ook hebben onze werknemers uitzonderlijke arbeidsvoorwaarden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw personeel. Mis de kans niet om onderdeel te worden van ons team en bekijk hier onze vacatures.

Kennis is macht

Zegwaard Veegservice is een ambitieus en jong bedrijf. Welke functie onze medewerkers ook vervullen, allemaal krijgen zij de mogelijkheid en vrijheid om zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied en te groeien in hun functie. Door het aanbieden van verschillende trainingen en cursussen verschijnen wij altijd met de nieuwste kennis en technieken. Zo worden problemen bij de klant altijd snel en professioneel opgelost. Door de interne opleiding die wij onze medewerkers bieden zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Hier zijn wij dan ook enorm trots op.

Onze medewerkers krijgen daarbij ook nog een cursus waarbij zij na het behalen het certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ mogen ontvangen. Een goede communicatie tussen de klant en onze medewerkers is enorm belangrijk en wij willen dan ook graag dat dit voor beide partijen als prettig wordt ervaren. Tijdens de cursus leren onze werknemers een representatieve houding aan te nemen naar klanten, leidinggevenden en collega’s. Daarnaast leren ze beter communiceren en in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding te handelen.

Mentaal en fysiek gezonde medewerkers

Maar wij geven natuurlijk niet alleen om de kennis van onze werknemers, ook is het belangrijk dat zij fysiek gezondheid blijven. Daarom hebben al onze medewerkers toegang tot de speciaal voor hen gebouwde Oranje Gym. Hier kunnen zij trainen om fit te worden en even te ontspannen. Maar valt er iets te vieren of is de week ten einde? Dan proosten wij daar met zijn allen op in ons Oranje Café!

Interesse om bij ons te komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinst voor ons bedrijf! Bekijk hier onze huidige vacatures.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001