Machinepark

Machinepark Zegwaard Veegservice

Zegwaard Veegservice heeft de beschikking over de volgende professionele veegwagens en schrobzuigmachines.

Zegwaard Veegservice veegwagen verhuurJohnston V651 links- en rechtsvegende veegauto

De Johnston veegwagens zijn voorzien van brandstof besparende hulpmiddelen en schonere dieselmotoren van het merk JCB. Deze motoren zijn stiller en hebben een gunstiger brandstof verbruik, wat zorgt voor een schonere emissie. Een ander noviteit van de Johnston veegwagen is, dat de bak kan worden gekiept zonder de dieselmotor te starten, waardoor geen overbodige luchtvervuiling en geluid overlast zal optreden tijdens de werkzaamheden. Daardoor zijn de brandstofkosten lager en wordt het milieu minder belast.

De Johnston veegwagen heeft een grote watertank van 1.572 ltr, waardoor langer gewerkt kan worden. Tijdens het gebruik van de veegwagen is data opslag mogelijk, zodat brandstof verbruik, veeguren en dergelijke kunnen worden uitgelezen via een USB stick. Dit geeft ons als beheerder van de veegwagen en 'u' als klant, inzicht in het gebruik en verbruik van de veegmachine.

Deze Veegmachine is speciaal ontwikkeld volgens strenge Gemeentelijke en Stedelijke Milieu- en Veiligheidsnormen. Een combinatie van de grote zuigkracht en de lage geluidsemissie maken deze machine zelfs geschikt voor nachtelijk veegwerk. De machine is geschikt voor het samenvegen, opzuigen en opslaan van straatvuil.

Voordelen van de machine:
- Lage geluidsemissie.
- Hoge beladingsgraad en laadvermogen van de vergaarbak.
- Compacte machine.
- Onderhoudsvriendelijke materialen met beschermende behandeling.
- Grote zuigkracht.
- Gecentraliseerde en eenvoudige bediening.
- Grote watertank standaard inbegrepen.
- Geringe onderhoudskosten.Tennant veegmachines en schrobzuigmachines

Tennant S30 veegmachine
De Tennant S30 veegmachines staan bekend om het vegen van kleinere oppervlakten. Deze droogveger kan door zijn kleine postuur op bijna elke plek vegen.

Met een transportsnelheid van 10 km/u, de entreehoogte van 1.20 meter en de veegbreedte van 1,50 meter is de Tennant uitstekend geschikt voor het vegen van parkeergarages, loodsen, hallen, magazijnen en warehouses.

Zegwaard Veegservice heeft met de Tennant S30 een machine in huis, die op elke klus voor binnenterreinen kan worden ingezet. Hij is zowel wendbaar en heeft ondanks zijn kleine postuur de beschikking over een flinke zuigkracht.

Tennant T20 schrobzuigmachine
De industriële T20 opzit-schrobzuigmachine van Tennant reinigt tot drie keer langer met één watertank door de innovatieve ec-H2O- of FaST-technologie, wat zorgt voor 70% minder water gebruikt. De schrobzuigmachine bereikt uitstekende reinigingsresultaten met intensief schrobben en is zeer wendbaarheid door de voorwielaandrijving.

De FaST-schuimtechnologie levert binnen enkele minuten schone, droge vloeren, zodat ruimten minder lang zijn afgesloten.RAVO 530

Deze veegmachines uit de RAVO S-Serie zijn een ideale combinatie tussen capaciteit en transportsnelheid. Het onderstel van de RAVO is speciaal aangepast voor veegwerkzaamheden in verschillende omgevingen onder alle omstandigheden.
Met een transportsnelheid van 40 km/u, de entreehoogte van 2.50 meter en de veegbreedte van 2 meter is de RAVO uitstekend in te zetten voor bijvoorbeeld het vegen van grote bedrijventerreinen, parkeergelegenheden, wegen en evenementenhallen.
De RAVO-veegmachine is een geluidsarme en zeer wendbare veegmachine. Vanwege het lage geluidsniveau blijft overlast voor omwonenden en omstanders tot een minimum beperkt. Hij is ook voorzien van een sproeiwatertank waardoor het vuil nog beter en efficiënter is te verwijderen doordat het vuil eerst losgeweekt kan worden.
De RAVO-veegmachines zijn compact, wendbaar en erg veelzijdig en dus bij vele veegwerkzaamheden inzetbaar zijn.

Zegwaard Veegservice werkt met uiterst moderne machines die zijn uitgerust met hightech apparatuur.

In combinatie met één van onze vakkundige medewerkers/ chauffeurs kunnen wij deze machine optimaal benutten. Indien gewenst, kan ook een veegploeg ingezet worden om moeilijke bereikbare plaatsen schoon te krijgen.Met iedere veegklus weten wij wel raad.

VOOR IEDERE VEEGKLUS HEBBEN WIJ DE OPLOSSING!