Petrochemische industrie reinigen

Dit is waarom u voor de reinigingsservice van Zegwaard Veegservice kiest

Het reinigen van een petrochemische omgeving is een opdracht die niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig zijn wij bij Zegwaard Veegservice gespecialiseerd in het uitvoeren van industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken.

Wanneer wij voor de petrochemische industrie een opdracht binnen krijgen zorgen wij dat deze zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd. Voor het uitvoeren van petrochemische opdrachten maken wij bij Zegwaard Veegservice gebruik van speciale zuigwagens. Deze zuigwagens werken niet alleen efficiënt maar ook heel precies. De precisie van de veegwagen en ons gecertificeerde personeel zorgt ervoor dat beschadigingen worden voorkomen. Iets wat vooral in de petrochemie zeer belangrijk is om ongewenste situaties te voorkomen.

Speciale zuigwagens voor de beste reiniging bij petrochemische industrie

Om de risico’s tot een minimum te beperken, is de inzet van een zuigwagen in de petrochemie de veiligste en efficiëntste methode. De materialen die de zuigmachines kunnen opzuigen, variëren van grond tot grote stenen van 10 kg en van water tot glas. Het opgezogen materiaal wordt in een compartiment van de zuigauto opgeslagen, waardoor de werkplek vrij blijft van het uitgegraven materiaal. Voor de verdere afvoer van materiaal of vervuilde grond beschikken wij over de benodigde certificaten. Deze methode kunnen onze veegwagens bij petrochemische industrie worden ingezet voor:

  • Opsporen van kabels en leidingen
  • Vervangen en uitbreiden van het kabelnetwerk
  • Bodemsanering
  • Leegpompen van silo’s en putten

Uw petrochemische omgeving reinigen wanneer het u uitkomt

Wij begrijpen dat het niet altijd even mogelijk is om in de petrochemische industrie te reinigen tijdens de kantooruren. Daarom zijn wij niet alleen overdag maar óók op tijden dat het u uitkomt beschikbaar zoals bijvoorbeeld ’s nachts. Wat ook interessant voor u kan zijn, is gebruik maken van onze service op basis van een servicecontract. Hiermee kunt u ervoor kiezen om onze reinigingsservice op standaard momenten te laten uitvoeren. Zo bent u altijd gegarandeerd van een afspraak en dat uw eigen werkzaamheden goed blijven verlopen en worden onderhouden. Een service waar al veel van onze klanten met plezier gebruik van maken.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit