Tarieven veegservice

Opzoek naar een scherp geprijsde veegservice?

Bij Zegwaard Veegservice staan wij voor u klaar voor alle veeg en reinigingsopdrachten die wij uitvoeren met uitstekende service en scherpe tarieven. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Twijfel dan niet langer om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden door te spreken.

Goedkoop uw terrein vegen

De scherpe tarieven van onze veegservice gaan gepaard met uitstekende kwaliteit. Zo maakt u al gebruik van onze veegservice en veegwagens vanaf € 75,- per uur (exclusief btw) inclusief gediplomeerde chauffeur.

VCA gecertificeerde veegploeg

Om onze kwaliteit te kunnen leveren zijn alle werknemers vakkundig opgeleid en voorzien van een VCA-diploma. Dit houdt in, dat onze werknemers niet alleen de werking, het onderhoud en reiniging van de veegmachine kennen maar ook precies weten hoe zij een opdracht moeten uitvoeren.

Gratis advies

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen beteken of wat de kosten van de veegservice bij u zouden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit