Preventief onderhoud

Zegwaard Veegservice en zuigtechniek

Problemen wilt u natuurlijk liever voorkomen dan genezen. Hiervoor raden wij dan ook sterk aan om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren. Buiten dat dit u hier op lange termijn kosten mee bespaart zorgt het regelmatig gebruik maken van onze veegservice ervoor dat uw bedrijventerrein, bouwterrein of parkeerterrein er altijd strak bijligt. De werkzaamheden zoals het vegen met de veegmachines of zuigtechnieken, worden verricht op tijden dat het u uitkomt. Dit kan zowel binnen als buiten kantoortijden zijn. Wij zijn 24/7 beschikbaar. Zo hebben klanten geen last van de schoonmaakwerkzaamheden en kunnen de werkzaamheden op uw terrein zo veel mogelijk volgens uw eigen planning verlopen.

Veegservice voor gemeenten

Wij werken regelmatig samen met verschillende gemeenten. Zij maken gebruik van onze veegservice of zuigtechnieken na bijvoorbeeld evenementen maar ook gewoon voor preventief onderhoud van de wegen en straten. Onze veegmachines zijn inzetbaar op de momenten dat het voor onze klant het beste uitkomt, vooral voor de gemeenten is dit ideaal.

Preventief onderhoud aan vetputten en olieafscheiders

Naast Zegwaard Veegservice bieden wij ook Zegwaard Zuigtechniek aan waarin alle werkzaamheden voor afzuigingen worden verricht. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Het legen van olieafscheiders en vetafscheiders.
  • Leegzuigen van overige ruimtes.
  • Preventief onderhoud is voor zuigwerkzaamheden een absolute noodzaak i.v.m. de toenemende kans op verstoppingen en dus extra onnodige kosten.

Ook gebruik maken van onze veegservice?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over onze veegservice, preventief onderhoud of andere diensten. Onze vakkundige werknemers staan u graag te woord om u verder te helpen.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit