Over Zegwaard Veegservice

Dit is waarom u Zegwaard Veegservice kiest

Bent u er klaar mee dat uw bedrijventerrein, bouwterrein, parkeerterrein of soort gelijke omgeving er onverzorgd bij ligt? Bij Zegwaard Veegservice lossen wij dit voor u op! Met onze professionele apparatuur vegen wij niet alleen de grond perfect schoon, óók bent u gegarandeerd van onze unieke service waaronder:

  • Gecertificeerd personeel
  • 24/7 beschikbaar
  • Scherpe tarieven
  • Korte wachttijden
  • Geavanceerde apparatuur

Ons centrale meldpunt in Delft achter de A13 zorgt ervoor dat wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Of dit nu binnen of buiten kantoortijden valt, wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw terrein piekfijn in orde te maken.

Zegwaard is onderscheidend

De naam Zegwaard is ondertussen een positief begrip geworden in Zuid-Holland en om omstreken. Want onze diensten zijn niet uniek, maar onze service wel. Wij vinden het dan ook belangrijk om deze status vast te houden en u de beste service te garanderen. Dit doen wij door te blijven investeren in ons personeel en apparatuur. Al ons personeel is dan ook gecertificeerd en gespecialiseerd voor zij bij ons op pad gaan. Hierdoor weten wij zeker dat u altijd geholpen wordt door een professional met verstand van zaken. Want u heeft een probleem en dat wilt u nu opgelost hebben. Wij gaan dan ook niet weg tot uw opdracht naar wens is uitgevoerd.

Modernisering voor het beste resultaat

Buiten het vakkundig personeel is het in onze ogen ook belangrijk dat je als bedrijf beschikt over de juiste apparatuur en materialen. Zo worden onze ploegen allemaal digitaal aangestuurd en slaan wij alles, beveiligd, digitaal op. Hiermee is papierwerk zo goed als verleden tijd en blijven al uw gegevens goed bewaard. Buiten deze digitalisering zijn wij ook voorzien van de juiste veegwagens en andere machines. Deze leveren niet alleen het beste resultaat, ook zijn ze enorm zuinig waardoor ze een bijdrage leveren aan het milieu.

Ervaar zelf waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze diensten en neem contact met ons op.

 

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit