Vegen & Reinigen

Bedrijventerrein vegen

U wilt uw klanten en personeel uiteraard op een verzorgd bedrijfsterrein ontvangen. Bij Zegwaard Veegservice beschikken wij over geavanceerde veegwagens en schrobzuigmachines om bedrijventerreinen optimaal schoon te vegen of te reinigen. Het is ook mogelijk om op contractbasis gebruik te maken van onze veegservices. Hiermee weet u altijd zeker dat uw bedrijventerrein er representatief bijligt zonder dat u daar zelf actie voor moet ondernemen.
Lees hier meer over bedrijventerrein vegen.

Bedrijfshal vegen

Groot evenement in uw bedrijfshalen gehad? Bespaar uzelf de moeite en laat ons de vloer schoonmaken. Door ons uitgebreide wagenpark beschikken wij over de juiste materialen om uw vloer in de bedrijfshal er weer als nieuw uit te laten zien.
Lees hier meer over bedrijfshal vegen.

Bouwterrein vegen

Een bouwterrein kan een vieze bedoeling zijn wanneer er gebouwd is. Geef gelijk een goede indruk af met een gereinigd terrein. Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van het bouwterrein, zorgt u direct ook voor een veilige omgeving voor uw medewerkers en klanten. Zegwaard Veegservice werkt met geavanceerde en moderne veegmachines, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën.
Lees hier meer over bouwterrein vegen.

Parkeerterrein vegen

U wilt zelf toch ook op een schoon en geveegd parkeerterrein parkeren? Hetzelfde geldt uiteraard voor uw klanten en relaties. Een parkeerterrein is het visitekaartje van uw onderneming en daarom is een schoon parkeerterrein van groot belang. Ons vakkundige personeel maakt tijdens de veegservice gebruik van machines die u het gewenste resultaat leveren.
Lees hier meer over parkeerterrein vegen.

Petrochemische industrie

Zegwaard Veegservice is gespecialiseerd in industriële reiniging, waarbij wij ons vooral richten op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken. Opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie maar kunnen ook worden uitgevoerd in opdracht van een aannemer of gemeentes.
Lees hier meer over petrochemische industrie reinigen.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit