Parkeerterrein vegen

Een schoon parkeerterrein krijg je zo!

U wilt uw klanten en personeel toch niet op een onverzorgde parkeerplaats ontvangen? Geef een goede eerste indruk met een schoon parkeerterrein. Dat betekent niet dat u daar zelf tijd en moeite in hoeft te steken, maar dat u gebruik maakt van de uitstekende veegservice van Zegwaard Veegservice.

Een strak parkeerterrein bij een bedrijventerrein geeft direct een goede indruk bij je klanten en personeel. Een uitstekend resultaat is hierom meer dan gewenst. Om dit te realiseren werken wij met de nieuwste veegmachines, schrobzuigmachines en een gediplomeerde chauffeur. Alle veegwagens van Zegwaard Veegservice zijn voorzien van apparatuur die de werkzaamheden op uw terrein nauwkeurig bijhouden. Hierdoor kunt u als klant inzicht krijgen in belangrijke informatie zoals het aantal uren dat de veegmachine op uw bouwterrein met vegen en reinigen van de vloer bezig is geweest. Doordat ons personeel gecertificeerd is en tot in detail weet hoe zij met de veegmachine overweg moeten, is een verbluffend resultaat iets dat bij ons standaard is. Voor het reinigen van parkeerterrein kunnen wij onder andere inzetten:

  • Onze Johnston V651.
  • De Tennant T20 of T30.
  • De RAVO 530.
  • Onze veegploeg voor de lastig bereikbare plekken.

Veegservice wanneer het u uitkomt

Wij begrijpen dat het niet altijd even praktisch is om uw parkeerterrein te reinigen tijdens de kantooruren. Daarom zijn wij niet alleen overdag maar óók nachts beschikbaar, 7 dagen per week. U kunt er zelfs voor kiezen om onze veegservice periodiek in te schakelen.  Hierbij kiest u een bepaalde frequentie dat u gebruik wilt maken van onze veegservice en wij nemen verder al het werk voor u uit handen. Ideaal als u bijvoorbeeld regelmatig evenementen op een parkeerterrein organiseert. Zo bent u er altijd van gegarandeerd dat uw parkeerterrein er representatief bijligt zonder dat u daar zelf actie voor moet ondernemen.

Veegservice nodig?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd veegmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit